Június végén a Bodó Galéria és Aukciósház által megrendezésre kerül legújabb, nagyszabású kiállításom, melynek része lesz egy ezer darab fehér papírból hajtogatott origami madárból álló installáció a galéria egyik terében. Minden madár készítőjének szívbéli, legnagyobb kívánságát fogja legbelül rejteni. Úgy hiszem, minél többen része vagyunk ennek a projektnek, annál nagyobb lesz az az erőtér, melyet a közös szándék és együttes akarat fog létrehozni olyan módon, hogy minden résztvevő a szíve által leginkább vágyott dolgot manifesztálja a hajtogatás meditatív folyamatán keresztül. Kérek mindenkit, hogy a legtisztább kívánságát és energiáit hozza el ehhez a projekthez! 
A művészi alkotómunka és teremtés tiszta, őszinte, gyönyörű és mély alkímiai folyamat. Ennek megéléséhez adok lehetőséget azoknak, akik őszintén kívánnak a projekthez csatlakozni. Több madarat is lehet hajtogatni ugyanarra a kívánságra. Ez felerősíti a vágyott dolog megteremtésének energiáját és talán megvalósulását (akkor, ha az Isten úgy akarja…). Itt, ebben a folyamatban és projektben a pillanatban való cselekvő, alázattal teli jelenlét és közös akarat, együttes szándék lesz a lényeg. 

A workshopok időpontjai az alábbiak:

május 14. szombat 10:00-14:00
május 21. szombat 10:00-14:00
május 28. szombat 10:00-14:00


Fél órára is lehet jönni, de végig is lehet maradni – a résztvevő dönti el hogy mennyi időt szán rá. A szükséges kellékeket biztosítom! Mindenki aki eljön, kap egy általam hajtogatott aranyszínű madarat ajándékul a projektben való közreműködés szimbólumaként!

Helyszín: BOGLARKA NAGY STUDIO (1062 Budapest Délibáb u. 26/A II-ik emelet)
Jelentkezni DM-ben vagy emailben lehet a boglarka@boglarkanagy.com email-címen!