Szeptember 29. – Október 2.

Hosszú külföldi művészeti tanulmányút miatt kivételes lehetőség lesz Nagy Boglárka festőművész idei munkáiból közvetlenül a műteremben vásárolni! Ez az egyszeri alkalom lehetőséget biztosít arra, hogy első kézből választhasson műalkotást és nagyon kedvező árakon juthasson hozzá itthon utoljára a művész legújabb, illetve korábbi sorozatainak egyes darabjaihoz és kisméretű műveihez. Bemutatásra kerül két legfrissebb munkája, amelyek még sehol nem voltak láthatóak és készülő képei is megtekinthetőek lesznek mielőtt a munkák nemzetközi értékesítésre kerülnek.

Éljen az alkalommal és bővítse gyűjteményét vagy kezdje a műtárgyvásárlást és fektessen be a magyar művészeti élet egyik legismertebb kortárs alakjának munkáival!

Minden képvásárlás mellé ajándék belsőépítészeti konzultációt és tanácsadást kap az alkotások keretezésével, installálásával és enteriőrbe helyezésével kapcsolatban.

Kérjen egyéni időpontot és jelentkezzen be egy privát látogatásra az esemény ideje alatt a BOGLARKA NAGY STUDIO-ba, ahol a művész személyesen fogadja Önt/Önöket a műtermében!

Időpont egyeztetéséhez hívja a +36 30 288 2153 telefonszámot vagy küldjön emailt! (Az időpontok korlátozottsága miatt érdemes mielőbb foglalni)

Minden vendéget behűtött pezsgővel és meglepetés ajándékkal várunk, illetve a művész előkészületben levő legújabb projektje is bemutatásra kerül, melynek kapcsán a látogatók elsőként kapnak exkluzív lehetőséget előzetes feliratkozásra.

Helyszín: BOGLARKA NAGY STUDIO (1062 Budapest Délibáb u. 26/A. 2-ik emelet)