AZ ESEMÉNY:

Követők, művészetpártolók, tanulni vagy különleges élményekre vágyók lesznek vendégei annak az öt napos művészeti tábornak, melynek során Nagy Boglárka kortárs festőművész nem csak festészeti órákat tart, de a tudatosság, a meditáció, a kreativitás, a lélek harmóniája és az egészséges élet is témája az elvonulásnak. Az esemény létszáma limitált, azonban a közösségi médiában minden momentum nyomon követhető lesz.

 

A HELYSZÍN:

Franciaország Riviérája, a Cote d’Azure keleti részén fekvő Castillon városában egy gyönyörű és csodálatos panorámájú, művészi atmoszférájú villa, mely a híres osztrák művész, Ernst Fuchs nyári műtermeként szolgált a 80-as években és ahol a jelenlegi programhoz hasonló eseményeknek nagy tradíciója van. A program résztvevői fantasztikus élményekkel gazdagodhatnak és testileg- lelkileg is megújulva, inspirációkkal telve térhetnek vissza Magyarországra az 5 napos elvonulás után. A személyes festészeti órák Boglárka műtermében igény szerint folytathatók amely további izgalmas művészeti programoknak lesz műhelye, amiket már az őszi hónapokra tervezünk.

PROGRAMTERV

 

07:00 RÖVID NAPINDÍTÓ MEDITÁCIÓ ÉS JÓGA
Minden reggeli program egy képzett kundalini jógaoktató vezetésével történik, mely segíteni fogja az átállás minden pillanatát, felébreszti a testet és ráhangolja a szellemet az előttük álló napra. A Shakti, avagy a végtelen belső erő felébresztése előmozdítja kreatív természetünk kibontakozását. Segít a gondolatok megvalósításban, energetikai rendszerünk egyensúlyának megteremtésében, intuitív énünk kiteljesedésében és megnyitja az utat a kreatív energiák felé.

 

08:30 – 09:30 REGGELI
Friss reggeli a fantasztikus látványt nyújtó panorámás teraszon. Az étkezéseket előzetesen táplálkozási szakértő állítja össze hangsúlyt fektetve az egészséges összetevőkre. (vegetáriánus / vegán menüvel is)

 

10:00 – 13:00 RAJZOLÁS / FESTÉS
Az első alkalom megismerkedés az eszközökkel és a témákkal, melyek a teljes itt eltöltött idő alapját adják és a közös alkotás elkezdődik. A résztvevők lehetnek kezdők és haladók egyaránt tekintettel arra hogy a kis létszám megengedi a személyes fókuszt az oktatás során. Mindenki a maga szintjének megfelelő feladatot fog elkészíteni. A lényeg az, hogy a cél hasonló lesz és hangsúly kerül az alkotóközösség energetikai összhangjának megteremtésére és egy támogató közeg kialakítására is.

 

13:00 – 14:00 EBÉDSZÜNET
Az ebéd egy igazi közösségi program az oktatókkal és a résztvevőkkel, így a jó hangulat garantált. A frissen készített mediterrán fogásokról (vegetáriánus / vegán menüvel is) helybéli chef gondoskodik.

14:00 -16:00 SZIESZTA
Ebéd után lehetőség van egy kis visszavonulásra, napozásra a hatalmas teraszon vagy lazításra a medence mellett. Megbeszélés alapján közös délutáni kirándulások is beleférnek a programba, pl. Plage du Casino, Plage Rondelli, Salle des Mariages Jean Cocteau, átruccanás San Remo-ba vagy séta Monaco felé a parton. A programok rugalmasan alakíthatók és opcionálisak.

 

16:30 -19:00 RAJZOLÁS / FESTÉS
Az oktatás folytatódik, elemezve és értékelve az addig tanultakat.

 

19:00 – 20:00 VACSORA
Könnyű vacsora és naplementés borozás a teraszon, szintén táplálkozási tanácsadónk által összeállított menü alapján.

 

21:00 ESTI RELAXÁCIÓ – HANGFÜRDŐ
A vacsora után egy meditációval összekötött hangfürdő adja a nap zárását. A kellemes relaxáció segíti az újonnan létrehozott energiák integrálását és egy emelkedett tudatállapot kibontakozását, szabad utat engedve kreatív énünk magasabb fokú kiteljesedésének. A csoport ereje fokozza és megsokszorozza a bennünk rejlő kreatív képességek felszínre hozását. Erről részletesen is olvashat majd az, aki résztvevője lesz a frekvenciák, hanghullámok fantasztikus szonettjének, a test és lélek összekapcsolódásának. Ez egy igazán egyedi és különleges élményének ígérkezik tekintettel arra, hogy erre az alkalomra kifejezetten csak a vendégeink részére megkomponált solfeggio frekvenciák hangvarázsában fürödhetünk.

Ez a program ilyen formában csak ezen a héten lesz elérhető. A kiegészítő reggeli és esti programokon szabadon eldönthető a részvétel. A jógát és a relaxációt Cservenkai Vivien kundalini-jóga instruktor és önismereti tréner fogja tartani. Az elvonulás során egyéni konzultációkra is lesz lehetőség Viviennel, ahol alkalom adódik olyan tudatalatti minták és blokkok feltárására és tisztítására, amelyek mélyen gyökerező életútbeli elakadásokat okoznak, ezáltal blokkolva kreatív erőink felszínre hozását. Áramoljunk együtt a művészi kreativitás, szakrális nőiesség és vitális tudatosság varázslatos energiáinak összhangjában!

 

RÉSZVÉTELI DÍJ:
fő / 4 éjszaka / 5 nap: 585.000 Ft

A díj tartalmazza a szállást, az étkezést, az oktatást és minden egyéb programot.

A díj tartalmazza az utazáshoz kapcsolódó javaslatokat, melyet személyesen az igények átbeszélése után véglegesítünk.